Pages Navigation Menu

Steun onderzoek

Ons doel is simpel. Er moet zo snel mogelijk een therapie komen voor Myotone Dystrofie. Om patiënten te kunnen genezen, of tot dat het zover is, om de gevolgen van de ziekte te kunnen behandelen.

Om dit doel te bereiken is onderzoek nodig en dat kost tijd en geld. Gemiddeld zo’n € 250.000 voor een onderzoek dat vier jaar duurt. Samen met het Prinses Beatrix Spierfonds zamelen wij geld in om onderzoek mogelijk te maken. Tot januari 2015 is er al bijna € 180.000,- ingezameld. Maar er is meer geld nodig om ons doel te bereiken. U kunt ons, en Myotone Dystrofie patiënten in het bijzonder, daarbij helpen!

 

U kunt ons en Myotone Dystrofie patiënten helpen door;

1. Eenmalige donatie: Maak uw bijdrage over op giro NL82INGB000 000 0969 van het Prinses Beatrix Spierfonds met als omschrijving “Myotone Dystrofie”

2. Geef als bedrijf (en profiteer van fiscaal voordeel zie onder): Nadat u uw keuze voor sponsoring hebt gemaakt, kunt u uw bijdrage overmaken op rekeningnummer NL82INGB000 000 0969 van het Prinses Beatrix Spierfonds met als omschrijving “Myotone Dystrofie”.

3. Start een actie: U kunt ook iets doen in de strijd tegen Myotone Dystrofie. Sluit u aan bij de campagne en kom in actie. Waar bent u goed in, wat vindt u leuk om te doen en waar kunt u uw vrienden en familie voor vragen u te sponsoren? Kijk voor voorbeelden en een uitleg op: https://md.spieractie.nl/project/fietsestafette-door-nederland

4. Of steun een van de lopende acties. Bekijk ze hier: https://md.spieractie.nl/project/fietsestafette-door-nederland

Klik hier voor de sponsorpakketten van de verschillende acties.

 

Samen met het Prinses Beatrix Spierfonds
Alle giften komen direct binnen bij het Prinses Beatrix Spierfonds. Het fonds oormerkt deze donaties en besteedt deze voor 100% aan onderzoek naar Myotone Dystrofie. Het Prinses Beatrix Spierfonds heeft het CBF keurmerk en de ANBI status. Zo weet u zeker dat uw gift goed terecht komt.

Fiscaal voordeel
Het Prinses Beatrix Spierfonds heeft de ANBI status waardoor uw giften fiscaal aftrekbaar zijn. Mocht het voor uw aangifte noodzakelijk zijn dan kunt u bij het fonds een bevestiging vragen van uw gift. Stuur daarvoor een e-mail naar info@spierfonds.nl met vermelding van uw gift, datum overboeking en het verzoek om bevestiging.

Meer info over fiscaal voordeel voor bedrijven.

Meer info over fiscaal voordeel voor particulieren.