Pages Navigation Menu

Elfstedentochten 2013 en 2014

Elfstedentochten 2013 en 2014

 

Fietselfstedentochten 2013 en 2014 voor Myotone Dystrofie volbracht. Sponsors en donateurs; BEDANKT ! 

 

 

Om deze spierziekte meer bekendheid te geven werd door een 14-tal (2013) en een 11-tal (2014) enthousiaste wielrenners de Fietselfstedentocht 2013 / 2014 gereden. Deze tocht van 235 km langs de Friese elfsteden werd gereden op 2e Pinksterdag. Een ander doel van deelname aan deze Fietselfstedentocht was het inzamelen van financiële middelen om de roadmap vorm te geven en om meer onderzoek aan deze spierziekte te kunnen uitvoeren.

De tocht werd door alle deelnemers succesvol volbracht. Het was een mooie en onvergetelijke tocht waarbij we onderweg hartstochtelijk werden aangemoedigd door de vele toeschouwers.

In totaal hebben we ongeveer € 15.000,- op weten te halen voor het Myotone Dystrofie onderzoek. Een prachtig startkapitaal voor het bereiken van ons uiteindelijke doel, namelijk € 250.000,-. We willen via deze weg alle sponsors en donateurs hartelijk bedanken voor hun gulle giften. Zie voor meer informatie onderdeel “Vrienden MD1 (DM1)” van deze site.   

Dank namens alle deelnemers van de Myotone Dystrofie Fietselfstedentocht.

 website mdfs sponsors VA krant groot

 

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>