Pages Navigation Menu

Loopfestijn Dalfsen bindt zich ook in 2014 aan Myotone Dystrofie

Loopfestijn Dalfsen bindt zich ook in 2014 aan Myotone Dystrofie

 

 

GD Running Team en Loopfestijn Dalfsen doneren € 19.491,76 (2013).

 

Ook in 2014 was het Loopfestijn gekoppeld aan Myotone Dystrofie (€ 1.728,50)

 

Dinsdag 29 oktober 2013 heeft het GD Running Team en het Loopfestijn Dalfsen een waardecheque van € 19.491.76 overhandigd aan het Prinses Beatrix Spierfonds (PBS). De cheque werd overhandigd door Gerard Wellenberg en het Loopfestijn aan Jeroen van Aken van het Prinses Beatrix Spierfonds. Het bedrag komt geheel ten goede voor onderzoek naar de spierziekte Myotone Dystrofie. In 2014 (op 7 september) werd door de Organisatie van het Loopfestijn € 1.728,50 gedoneerd voor onderzoek aan Myotone Dystrofie.

Gerard Wellenberg, Theo Lam en Henry Visscher van de Gezondheidsdienst voor Dieren Deventer hebben in juli jl. de organisatie van de 26e editie Loopfestijn Dalfsen gevraagd of zij hun actie “Steun de strijd tegen de spierziekte Myotone Dystrofie” wilden steunen en koppelen aan het loopevenement. Om gezamenlijk de actie en het evenement bekend te maken bij het grote publiek en om middelen in te zamelen voor meer onderzoek naar de meest voorkomende spierziekte. “Bijna twintig duizend euro is opgehaald door ruim 30 lopers van het GD Running team, sponsoring van het Loopfestijn en deelnemers aan het evenement en lokale acties zoals die van Paulien Kijk in de Vegte met haar vader en haar loopteam”. “Dank allen daarvoor”.

Loopfestijn Dalfsen heeft ook voor volgend jaar 6 september de toezegging gedaan de actie te ondersteunen. Gerard Wellenberg is erg blij met de samenwerking. “Hiermee hebben we de gelegenheid nog meer aandacht op onze actie te vestigen en nog meer geld voor een therapie op te halen”.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>