Pages Navigation Menu

De Fietsestafette MD 2015

De Fietsestafette MD 2015

Nog € 36.000,- nodig om het eerste onderzoek te kunnen starten.

 

 

De afgelopen twee jaar zijn heel wat mensen in actie gekomen voor de campagne ‘myotone dystrofie de wereld uit!’. Dankzij die inspanningen en de hulp van een gulle gever hebben we samen al bijna € 180.000 opgehaald. Dit betekent dat er nog € 36.000 nodig is om het nieuwe onderzoek van start te laten gaan. Om dat te bereiken komt Gerard Wellenberg in actie.

Van 5 tot en met 12 september maakt hij – op de fiets! – een ronde door Nederland. De finish is op het Spierziektecongres in Veldhoven. Maar u bepaalt de route er naar toe!

Tijdens zijn fietstocht wil Gerard zoveel mogelijk families bezoeken die met myotone dystrofie te maken hebben. Zo vraagt hij aandacht voor de ziekte en wil hij met sponsoring het nog ontbrekende bedrag ophalen. U kunt Gerard hierbij helpen en hem ontvangen tijdens zijn fietstocht in september. Uw adres wordt dan een punt op de route en Gerard fietst langs.

U kunt Gerard tijdens zijn bezoek trakteren op een kop koffie of thee, een vers gevulde bidon en een goed gesprek. Misschien wilt u ook wel helpen sponsors te vinden voor zijn actie of zelf een (klein) deel van de route meerijden. Alle hulp is welkom! Het opgehaalde bedrag wordt door het Prinses Beatrix Spierfonds voor 100% besteed aan het nieuwe onderzoek naar myotone dystrofie.

Dus, wilt u dat Gerard bij u langskomt? Bel (06-123 61 242) of e-mail Gerard (info@wellenbergvetlab.com) en meldt u aan. Gerard neemt vervolgens contact met u op en bespreekt samen met u wat u kunt doen. Alvast bedankt voor uw betrokkenheid.

 

Met vriendelijke groet,

 

Marcel Timmen

Directeur Spierziekten Nederland

 

 

 

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>